Breaking News
Loading...
joi, 24 septembrie 2015

Info Post
Gabriela Firea a aceptat să meargă la mediatorul în dosarul în care l-a acuzat pe fostul președinte Traian Băsescu de șantaj. 
Lucian Bolcaș a declarat pentru dcnews că „Doamna Gabriela Firea a răspuns invitației mediatorului solicitate de Traian Băsescu în vederea stabilirii condiției unui contact de mediere. Medierea este posibilitatea stingerii unui proces penal dacă se stabilesc anumite condiții”.
Concret, avocatul Lucian Bolcaș a explicat că în urma unei posibile medieri se pot stabili anumite condiții convenabile ambelor părți care ar duce la închiderea dosarului.
Instanța de judecată a întors însă dosarul la Parchetul General unde a fost schimbată încadrarea infracțiunii de la șantaj la amenințare. Acela a fost și momentul în care fostul președinte Traian Băsescu a cerut medierea.Prima întâlnire ar urma să aibă loc miercurea viitoare. La întâlnire ar urma să participe partea vătămată, Gabriela Firea, şi avocatul ei, Lucian Bolcaş, care vor discuta cu negociatorul condiţiile unei posibile împăcări.

Sursa: http://www.expresmagazin.ro/gabriela-firea-face-un-pas-in-spate-accepta-medierea-cu-traian-basescu/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu