Breaking News
Loading...
luni, 26 februarie 2018

Info Post
 De câteva luni de zile fostul președinte Traian Băsescu a început o campanie destul de mare prin Republica Moldova, chiar și după eșecul cu recuperarea cetățeniei moldovenești.
Bătrânul marinar mai vrea o dată la cârmă, dar ce e drept de data asta una mai mică, nu e din dragoste și doar din plăcerea de a conduce și probabil pentru el doar de a mai face mișto de alți oameni și de data asta unii cu speranțe, ce vor să scape de virusul rusesc.
O mare majoritate nu știu cu cine au de a face și că Băsescu nu este prea iubit în România și reprezintă în continuare un model de AȘA NU în politică. Regimul său portocaliu a fost unul dintre cele mai odioase după cele ale PSD-ului.
Nu că ar fi rău ceea ce fac unii dintre oameni implicați în această campanie, dar alături de Traian Băsescu se cam duce încrederea în acest vis mult dorit de pe ambele maluri ale Prutului. Acest personaj duce în derizoriu total ceea ce înseamnă ReUNIREA Basarabiei cu România și mai ales că suntem și în ANUL CENTENARULUI.
Să sperăm că nu se va compromite total această idee și să se reușească și să nu fie doar o campanie ieftină pentru voturi din partea lui Traian Băsescu și a PMP-ului, așa cum a făcut și cu acordarea de cetățenii pentru basarabeni, doar că să aibă o masă de voturi.
În România ne-am obișnuit cu trădarea din partea lui Traian Băsescu, dar cei din Republica Moldova nu știu asta și să nu fie mirați dacă după câteva sticle de tărie va vomita pe unire, pentru interesul personal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu