Breaking News
Loading...
marți, 8 decembrie 2015

Info Post

De la Ștefan cel Mare la Moise al lui Guran
 


 Dacă n-ar fi nu s-ar povesti!

Și totul începe cu o mișcare colectivă în România zilelor noastre pornind de la cuvântul ”Colectiv”, care este cea mai tare reclamă la CAP-urile comuniste de după 1989. Un colectiv de oameni a adus un nou guvern, un guvern al noilor români ce își fac veacul mai mult pe Facebook și diverse site-uri de socializare unde protestează cu ce-a mai mare durere în suflet pentru națiunea română. Suferința acestei națiuni este mereu prezentă nu doar în anumite momente. Unde sunt cei care postau zilnic sute de mesaje despre suferința neamului când era în trend cuvântul ”#suntemColectiv”. Aaaaa, DA!,  acum nu mai este neamul în suferință, ci toți o ducem bine și am început să repopulăm cluburile și manelotecile unde vedem suferința neamului. Asta este problema cu acești protestatari de ocazie că nu sunt constanți și consecvenți.
După toate cele regizate prin proteste a apărut dinspre Vest un Guvern TEHNOCRAT. TEHNOCRAT care nu își asumă niciun fel de măsură luată greșit pentru România, pentru că este TEHNOCRAT și nu are cui să dea socoteală.

Populația ”colectivă” cu poșetuțe și blugi stil pană era mulțumită de schimbarea pe care a întemeiat-o, DAR tot nu era mulțumită că se construiește o catedrală mai mare decât cluburile și manelotecile existente ce poate să aibă o acoustică mai OK decât toate sistemele audio HD existente. GATA! Toate ”tunurile” de pe facebook ce au pe post de torpile LIKE-urile și Comm-urile să țintească tot ce este creștin și are legătură cu Biserica Ortodoxă Română ( la aceste bătălii au luat parte și membrii ai comunității catolice și neoprotestante că doar le face un favor această mișcare conta BOR). Și Guvernu TEHNOCRAT a ascultat și a implementat 0 Lei la Biserică. Populația ”colectivă” este împlinită sufletește de măsurile luate și poate savura liniștită cafeaua de dimineață la corporația unde a visat să ajungă de mic cu un ecuson și o cartelă ce îi atârnă la gât și îi verifică orice mișcare. Mișcare exercitată, dar nu pentru națiunea română, pentru că aici este locul unde se forează și materialul obținut este dus spre alte națiuni.

Sfâşiat de durerea situaţiei economice a României apare călare pe mass-media Moise al lui Guran ce predică contra Bisericii Ortodoxe Române că acolo este vina şi se fac fraude economice pentru sponsorizări legionare.
Există extremism în Biserica Ortodoxă Română?
Da, este o fărâmă de extremism în fiecare cărămidă din Bisericile Ortodoxe Române din țară și de peste granițe.  
Ștefan cel Mare după fiecare bătălie a construit o Biserică sau Mânăstire și fiecare cărămidă pusă la baza sau turla lăcașului era binecuvântată și plânsă pentru că acea cărămidă era zidită din cauza extremismului celor care au luptat pe câmpul de bătălie pentru a salva identitatea neamului românesc. Din vina lor acum în majoritatea materialelor video dedicate turismului apare o Mânăstire sau Biserică. Ei sunt devină cu extremismul lor de pe câmpul de bătălie că noi acum trăim în țata asta și toată lumea vine să ne vadă acele Biserici și Mânăstiri. 
Fobia cu legionarii enunțată și de Moise al lui Guran este doar o reînoire a propagandei comuniste. Chestiunea cu legionarii este precum monstrul din dulap, doar o imagine ce sălășuiește în mintea unora pentru a avea motiv să distrugă dulapul. 

Moise al lui Guran stai liniștit că populația ”colectivă” nu prea a auzit de Ștefan cel Mare și dacă a auzit era din cauză de Stradă sau Bulevard. Corporația nu ține cont de istorie și sânge vărsat pentru identitate.

 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu